fbpx
+373 (22) 26-03-88 office@vitapharm.md
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • Categorii
  • «DETOXY-ZEO» prevenție pentru cei sănătoși, ajutor pentru cei bolnavi!

    Trăim într-o civilizație supra-chimizată. Ideea de protecție a organismului este din ce în ce mai indispensabilă în ultimul timp, tocmai pentru că suntem expuși zilnic la un întreg amalgam de substanțe dăunătoare, substanțe chimice, toxine, metale grele, radicali liberi și alți agenți mutageni.

    Din păcate, toate alimentele din ziua de azi sunt procesate, tratate și/sau modificate. Pe lângă hrana zilnică, mediul în care lucrează unii dintre noi, apoi bine cunoscuta problemă a aerului poluat pe care îl respirăm, medicamentele – luate din ce în ce mai mult, alcoolul, fumatul – sunt factorii principali care ne influențează sănătatea.

    Toate aceste substanțe reprezintă în sensul cel mai abrupt ‘’catalizatori’’ pentru numeroase boli și afecțiuni. Se apreciază că peste 90% dintre bolile și afecțiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine și substanțe chimice toxice care pot provoca în organism dezechilibre grave.

    Prevenirea și evitarea sunt elementele cheie. Detoxifierea, eliminarea substanțelor chimice din corp reprezintă azi o necesitate zilnică. Soluția este oferită de un mineral natural unic: zeolitul-clinoptilolit. Acesta acționează chiar în locația de unde începe tot: în  intestine – centrul sănătății noastre!

    Exact aici în tractul gastrointestinal, poluanții sunt captați (posibilitatea reîntoarcerii lor în organism este exclusă) și eliminați înainte ca organismul să aibă de suferit. În acest fel și sistemul nostru imunitar este consolidat iar funcționarea optimă a peretelui intestinal este reluată, deci ne simțim mult mai bine în general.

    «DETOXY-ZEO» capsule №90 conține  zeolit clinoptlilolit – mineral natural, cu efecte dovedite clinice de captare și eliminare a tuturor contaminanților din organism.

    «DETOXY-ZEO» capsule №90 poate fi folosit zilnic pentru curățarea zilnică a organismului sau terapeutic, ca însoțitor în tratamentul multor boli și afecțiuni.

    Tocmai datorită acestor beneficii multiple «DETOXY-ZEO» este foarte util (acoperă tot spectrul: de la prevenție până la afecțiunile cele mai grave) reprezentând un tratament foarte sigur, 100% natural, eficient și practic.

    Alege «DETOXY-ZEO» pentru o viață sănătoasă!

     

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *