Noutăți

26.04.2019

Sarbatori Fericite de Paste!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din sufletele noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Oriunde aţi fi, bucuraţi-vă de Paşte şi primiţi lumina Învierii Domnului.

Cu drag, echipa Vitapharm.

 

04.06.2018

Vitapharm - marcă comercială a anului 2017

Compania Vitapharm a fost decernată cu Premiul Mare “Mercuriul de Aur” în categoria “Produse şi servicii de sănătate şi frumuseţe”, la nominaţia “IMM-ul Favorit al Anului” care atestă cele mai prestigioase aprecieri.

21.02.2018

Maslenitsa

Compania Vitapharm cu mare plăcere susţine manifestările organizate pentru locuitorii capitalei.

Intrebari și Raspunsuri

1 Răspunsuri
1 Răspunsuri
Oxana

Bună ziua!

Aș vrea să aflu compoziția farmacologică a Passivit-lui, dacă e possibil.

Va multumesc.

Bună ziua!

Proprietăţile farmacologice ale preparatului "Passivit":

Preparat combinat din extracte de plante medicinale şi guaifenezină. Manifestă acţiune sedativă şi anxiolitică. Înlătură frica şi tensiunea nervoasă. Relaxează musculatura netedă.

Piter

Buna ziua!

Produsele Dumneavoastră se găsesc în Romania? Daca da unde? Sau se pot comanda la Dumneavoastră?

Bună ziua!

La moment preparatele noastre nu le puteți găsi în farmaciile din Romănia și cu părere de rău nu le puteți comanda prin poșta doar în farmaciile din Moldova. Cel mai apropiat orașul este Cahul.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Adriana

Buna ziua!

Se pot face livrari de medicamente si in Romania? Am nevoie de PANTOTIN sirop pentu copii.

Vă multumesc anticipat!

Bună ziua! Compania noastră nu face livrări în Romania. D-ră puteți să procurați produsul nostru Pantotin sirop numai în or.Cahul din Moldova.

Cu respect Vitapharm.

Cristina

Buna ziua, aș vrea să știu, daca Neurolecit se poate administra copilului de 3 ani, în calitate de profilaxie, și în ce doza.
 Vă multumesc anticipat

Bună ziua! Da, se poate administra copilului de 3 ani preparatul Neurolecit.

 

"Neurolecit" - supliment alimentar, obţinut din soia, este o formă pură de fosfatidil-colină, fosfatidil-etanolamină, fosfatidil-serină şi fosfatidil-inositol amestecate cu diverse cantităţi de trigliceride, acizi graşi şi carbohidraţi. Serveşte ca sursă de fosfolipide. Lecitina favorizează creşterea şi dezvoltarea organismului, măreşte capacitatea de muncă fizică şi intelectuală, accelerează refacerea organismului după eforturi intense.

 

Mod de administrare: Cîte 1 capsulă 1-2 ori pe zi, în timpul mesei, timp de 1 – 2 luni. Înainte de utilizare consultaţi medicul.

 

Fiți Sănătoși!

1 Răspunsuri
1 Răspunsuri
Iulia

Bună ziua. Copilul are 4 luni, alimentație 100% lapte matern. S-a depistat o anemie fierodeficitară - hemoglobina 97. Spuneți-mi vă rog, este posibil să administrez copilului mic preparatele Vitapharm, cum ar fi Hemoglobina+ sau Hemoglovit?

Mulțumim mult pentru intrebarea.

Dacă copilul se află la alimentație naturală, va fi mai eficient ca mama să primească preparatul Hemoglovit (sirop). Inițial se va începe de la o doza minimală - de la 1 mg. pe zi, mărind treptat doza pînă la 10 ml. de 2 ori pe zi. Aceasta va permite de a avalua efectul preparatului în cazul apariției unor reacții alergice atît la mamă cît și la copil. În același timp vă recomandăm să întrebuințați în produse ce favorizează ridicarea hemoglobinei (carne devită, iepure).

Am fi recunăscători dacă ne veți ține la curent despre dinamica stării copilului D-tră.

Dumitru

Bună ziua! Spuneți-mi vă rog, care preparat ar putea ajuta la tratarea arsurilor de gr. III pentru înlăturarea cicatricilor?

În linia de producere a companiei Vitapharm-Com nu sunt preparate, care ar putea trata arsurile de gr. III fără urmă, deacea Vă recomandăm să programați o consultație la dematolog și la chirurg. A trata cicatricile survenite în urma unei arsuri de așa grad este foarte complicat. Dar pentru a activa regenerarea țesutului afectat, a schimba trofica locală este posibil. Cicatricile pot fi superficiale (adîncimea lor poate fi de la 0,1 pînă la 0,5 mm) și profunde (adîncimea mai mare de 0,5 mm). Pentru indicarea tratamentului este necesar de stabilit o diagnoză corectă și nu presupusă, ceea ce este împosibil fără examinarea la propriu a pacientului. Numai medicul specialist poate determina gradul de afectare  și gravitatea țesuturilor afectate de arsuri, și să indice corect preparatele necesare.

Vasile

Spunеți-mi va rog am fost la doctor endocrinolog si mi-a prescris biozar, biospirulina si benevron bf., pentru ce nu am mai inteles... Poate ma ajutati dumneavoastra care este mai eficient?

La toate întrebările referitoare la tratamentul prescris vă poate da un răspuns minuțios medicul D-tră curant, deoarece el vă cunoaște mai bine după diagnoza stabilită. Aceasta este în competența D-lui. «Vitapharm- Сom» este compania producătoate și preparatul Biozar este produsul său. Pentru a afla mai multă informație puteți întra pe site-ul companiei la pagina respectivă din catalog unde veți face cunoștința cu instrucția preparatului dat. Este de competența medicului specialist să îndice și să corecteze doza preparatului în dependență de starea pacientului.

Mulțumim pentru întrebare. Fiți sănătos!

 

Tatiana

Se poate oare de primit Lamivit după rezecția glande tiroide?

Desigur, se poate de primit Lamivit după rezecția glandei tiroide. Iodul ce se conține în preparatul Lamivit este de origine organică, care nu provoacă hiperfuncția glandei tiroide.

Este necesară și importantă consultația și evidența la medicul D-tră.

Sănătate!

Mi s-a indicat Memorivit, am citit instrucția și multe n-am înțeles, mă interesează in prealabil reacțiile adverse? (58 ani)

Reacții adverse se întîlnesc foarte rar, por apărea sub formă de vertije neînsemnate, slăbiciuni și grețuri nesemnificative.

Știind vîrsta D-ră, vă recomandăm să primiți preparatul dat de 2 ori pe zi (o caps. dimineața și una la ora 16.00, în timpul mesei).

Vă mulțumim pentru întrebare. Sănătate!

Se poate oare de primit preparatul Lamivit împreună cu L-tiroxin, 100 mg. pe zi?

Specialiștii recomandă de administrat acestei preparate separat, inițial unul, mai apoi altul.
De exemplu: L-tiroxina se administrează dimineața (după prescripția medicală, este important, la una și aceași oră), iar Lamivitul peste 5-6 ore.

Oxana

Buna ziua, in primul rînd vreau să exprim mulțumiri companiei Dvs. pentru calitatea preparatelor naturale. Fiului meu ia fost prescris Proactiv pentru hipertensiune intracraniana, Eu am facut cunoștința cu acțiunea preparatului dupa instrucție, și vreau sa-l iau pentru mama mea, ea are hipertensiune arterială, 58 de ani.

Vă mulțumim pentru intrebarea Dvs. și pentru aceia ca ați vizitat Site-ul nostru!

Medicul Dvs. va prescris un tratament complex, unul dintre medicamente - "Proactiv". "Proactiv" participă la procesul de oxido-restabilire, are un efect antioxidant, întărește păreții vasculari, reduce permeabilitatea și fragilitatea capilară. Cu privire la mama Dvs, cu siguranța aplică salicilați, apoi, pentru a preveni distrugerea capilarelor și încălcarea de permeabilitate vasculară "Proactiv" se indică a cîte o capsulă de 2 ori în termen de 3-4 săptămîni.

Тatiana

Cum corect se administrează LECITIN 250mg la copil de 6 luni?shi cit timp?

Înainte de a administra suplimentul alimentar "Lecitin" copilului, este necesar  să vă adresați la medicul pediatru sau neurolog pentru o consultație. Numai medicul vă va recomanda doza corectă și durata de administrare. "Lecitina" are un şir de efecte asupra funcţiilor fiziologice ale organismului și se indică de deferiți medici – specialiști independent de diagnosticul copilului.

Olga

Am citit pe Internet, ca pentru pierderea sanatosă în greutate se recomandă primirea laminariei. Se poate de adminstrat “Lamivit” in acest scop?

Da, se poare. În mod ideal, după ce ați consultat endocrinologul care v-a recomandat un program individual de administrare a preparatului "Lamivit" a companiei “Vitapharm-Com” stimulînd ganglionii intramurali și intensificînd peristaltismul, promovează golire. Se administrază cîte 2 capsule de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă (polizaharidele se măresc în volum, crește conținutul intestinal stimulînd ganglionii intramurali și intensificînd peristaltismul).

Ion

Spuneţi-mi vă rog, în ce mod se adminstrează „Hepatovit”?

Deoarece, perioada de excreţie a substantiilor active durează 6 ore, se recomandă cîte o capsulă de 3 ori pe zi, iar în scopuri profilactice cîte o capsulă de 2 ori pe zi după masă.

Natali

Se apropie  primăvara, foarte des am depresie, nu vreau să lucrez, foarte repede obosesc. Prietena farmacistă mi-a recomandat Pangivit. Cît timp îl pot administra și în ce mod?

Preparatul "Pangivit" al companiei "Vitapharm-Com" este recomandat pentru scăderea capacităţii de muncă și depresie, cîte o capsulă (daca e nevoie de  2 ori pe zi) dimineaţa, după mâncare, timp de 4-8 săptămâni. Cursul tratamentului poate fi repetat după o întrerupere de o lună.

Vasilii

Urologul mi-a prescris Biozar, este adevărat că el are un efect diuretic?

Da, pentru că datorită extractului frunzelor de mesteacăn şi a rădăcinelor de drăcilă, are acţiune anti-inflamatorie şi diuretică.

Nadea

 La serviciu sunt stresată, am devenit iritabilă, a apărut insomnie. Prietena m-a sfătuit să procur Passivit. Cît timp și cum trebuie să-l administrez?

În cazul dumneavoastră într-adevăr aveți nevoie de Passivit, deoarece este un produs combinat, format dintr-un  amestec de extrase din diferite ierburi (crataegus oxycantha, humulus lupulus, hypericum perforatum, melissa officinalis, passiflora incarnate, sambucus nigra, valeriana officinalis și guaifenesină).

Guaifenesină -preparat de substanţe naturale şi absolut non-toxice. Este extrem de eficient în surmenaj psihic care însoțește diferite boli mintale. Guaifenesină (Гвайфенезин) influențează în principiu tulburările nevrotice. S-a constatat, că cel mai mare efect îl are împotriva surmenajului psihic (efect -80%). "Passivit N. 30", este recomandat să fie administrat cîte o capsulă de 2 - 3 ori pe zi, timp de 10-14 zile. În continuare, după necesitate, se administrează  cîte o capsulă înainte de culcare cu 40-60 de minute, în termen de o lună.

Tatiana

Care sunt prioritățile "Aspivit" -lui № 30 comparativ cu alți analogi de pe piaţa farmaceutică a Moldovei?

"Aspivit N 30", forma de administrare - capsulară, folosirea căreia preconizează scăderea la nivelul tractului digestire a sensibilității fața de acidul acetilsalicilic și preintămpină apariția proceselor crozive care ar putea apărea la administrare.

Elena

Mi-a prescris medicul "Hepatovit", spunînd că este un preparat natural, așa este?

Medicul D-ră are absolută dreptate, deoarece preparatul "Hepatovit №60/№30", produs de compania "Vitapharm-Com" este absolut natural. Proprietățile sale sunt condiționate de prezența în componența sa a silimarinei, ce reprezintă prin sine un amestec de substanțe extractive, eliminate din fructele și anume a silibinina, silidianina, silicristina și alți produși flavonoizi. Silibinina este companentul principal al silimarinei. Este dovedit, că la baza proprietăților hepatoprotectoare (citoprotectoare) a silimarinei stau multiple proprietății și mecanisme de acțiune ale preparatului ca: "curațirea" radicalilor liberi, inhibarea proceselor de oxidare a lipidelor, menține rezervile de glutation (glutationul restabilit - este un bioantioxidant puternic), proprietatea de a previne pătrunderea toxinelor în hepatocite, inhiba formarea leucotrienilor din acizii grași nesăturați în ficat și modularea funcțiilor imune; timularea sintezei proteinei în hepatocite; proprietatea de a încetini sau a supune unui proces reversibil fibroza hepatică și altele.
La ziua de azi sunt stabilite și studiate profund următoarele efecte ale silimarinei: antioxidant, membranostabilizat, antihepatotoxic, antiinflamator, antialergic, stimularea proceselor de regenerare în ficat, acțiune antifibrotică. Aceste efecte explică satisfăcător acțiunea hepatoprotectoare a silimarinei, care și-a găsit o administrare vastă în practica clinică - preparatul este folosit de 30-40% de pacienții cu afecțiuni hepatice.

Mariana

In farmacie mi s-a produs "Proactiv" N 30 pentru tratamentul răcelei. Este corect?

"Proactiv" N 30 produs de către compania "Vitapharm-Com", reprezintă prin sine un preparat combinat, sub formă capsulată, accesibil după preț, ce conţine acid ascorbic (vitamina C-100 mg.), și rutin (extras din hrişcă-25 mg). Compania "Vitapharm-Com" recomandă a administra "Proactiv" N 30 în cazul unor afecțiuni virotice și respiratorii ca o sursă de vitamina C și de flavonoizi (rutină). Doza nictermală a vitaminei C este de 1000 mg.. Concentraţiile mari ale vitaminei C, provorizează la formarea calculilor renali, dar în combinație cu rutina ac.ascorbinic se depozitează mai bine în țesuturile organismului și nu este nevoie de o doză majoră.

Oleg

Cui îi este recomandt "Aspivit" -ul?

"Aspivit" - este denumirea comercială a preparatului produs de compania "Vitapharm-Com". Substanța activă ce stă la baza sa este acidul acetilsalicilic în baza de 75 mg., care este recomandată pentru profilaxia infarctului acut miocardic, în cazul unei stenocardii instabile, pentru profilaxia ictusului cerebral, a dereglărilor trazitorii a circulaţiei sanquine cerebrale şi complicaţiilor tromboembolice după intervenţii chirurgicale vasculare, pentru profilaxia trombozei venelor profunde și tromboembolii ale arterei pulmonare și a ramurilor sale.

Pavel

Spuneţi-mi vă rog ce preparat se poate de administrat pentru profilacsia afecțiunilor hepatice?

Unul dintre preparatele produse de compania moldo-americana Vitapharm-Com este "Hepatovit" -ul. Indicațiile către administrare ar fi următoarele: hepatite acute și cronice, steatoza hepatică, ciroza hepatică, distropii, toxico-metabolice ale ficatului, afecțiuni hepatice provocate de medicamente, radiație, toxine, şi de alcool.

Natalia

De ce ar trebui să acordăm prioritate "Passivit" -lui și nu analogilor săi?

Deoarece pentru producerea acestui preparat sunt folosite ingridiente naturale originale ale companiei «FRUTAROM» (Elveţia) (în agricultură la baza creșterii plantelor necesare sunt metode non-pesticide și non-chimicale).

Adauga o intrebare

Nume:

Completati numele!

E-mail:

Completați E-mail-ul

Intrebări:

Scrieti Intrebarea
Înainte de a adăuga un comentariu nou, vă rugăm să citiți Regulile de adăugare a unui mesaj
Verificați campul!